Wie zijn wij – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Wie zijn wij

Paramedisch Centrum Zuid West Nederland is een multidisciplinair paramedisch behandelcentrum waar meerdere disciplines onder één dak samenwerken. Het PMC is als zelfstandige BV een onderdeel van het Bravis ziekenhuis en heeft een locatie in Roosendaal en Bergen op Zoom.

PMC Zuid West Nederland werkt intensief samen met veel medisch specialisten en maatschappen van dit ziekenhuis.

Een aantal van onze therapeuten werkt effectief zowel in het Bravis ziekenhuis als in het Paramedisch Centrum. Wij  garanderen optimale overgang en overdracht van ziekenhuis naar onze therapeuten en omgekeerd.

Kenmerken

  • Deskundige, gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers
  • Persoonlijke en patiëntgerichte zorg
  • Intensieve samenwerking met medisch specialisten
  • Multidisciplinaire zorg
  • Ruime afspraak mogelijkheden
  • Optimale therapie- en trainingsfaciliteiten

Directe toegankelijkheid

Alle disciplines zijn direct toegankelijk voor een screening en aanvullend onderzoek gericht op uw hulpvraag. Dit betekent dat een verwijzing van de huisarts of specialist niet noodzakelijk is. Na de screening wordt met u besproken of uw klacht in aanmerking komt voor behandeling door de betreffende paramedicus of dat een bezoek aan de huisarts gewenst is.

Behandeling

De zorg wordt afgestemd op uw vraag waarbij gedacht wordt vanuit de kennis van de verscheidende disciplines. De verschillende therapeuten bepalen in overleg met u welke behandeling het beste bij u en bij uw klacht aansluit. Mocht een multidisciplinaire behandeling gewenst zijn dan is dat zeker mogelijk en snel opgestart.

Breed aanbod

Naast de specialistische, multidisciplinaire paramedische zorg kunt u bij ons ook terecht voor dryneedling, medical taping, medische trainingstherapie, beweegprogramma’s en training gericht op specifieke doelgroepen. Tevens bieden wij ondersteunende diagnostische diensten aan in de vorm van echografie en biofeedback.

U kunt bij ons terecht voor uw zorg op maat !

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn en verwelkomen u graag op één van onze locaties:

  • Vijfhuizenberg 56  te Roosendaal
  • Boerhaaveplein 3 te Bergen op Zoom (Bravis zorgcentrum)