Fys’Optima – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Fys’Optima

Fys’Optima

PMC Zuid West Nederland is aangesloten bij Fys’Optima. Fys’Optima is het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken. Fys’Optima-partners onderscheiden zich door service, kwaliteit en transparantie. Het is geen toeval dat een steeds grotere groep patiënten voor een Fys’Optima-praktijk kiest; zij hebben vertrouwen in de expertise en kernwaarden. Dit maakt Fys’Optima een vooraanstaande speler op de Nederlandse zorgmarkt.

Fys’Optima biedt niet alleen facilitaire ondersteuning, maar ook inhoudelijke en structurering van het therapieproces. Daarbij is het uitgangspunt dat actieve fysiotherapie en zelfmanagement centraal staan, zonder de waarde van passieve behandelvormen uit het oog te verliezen.

De ontwikkeling van programma’s voor doelgroepen en software om informatievoorziening en thuistraining te professionaliseren is dan ook een belangrijke toevoeging binnen het Fys’Optima netwerk.

Missie

Fys’Optima heeft als missie ervoor te zorgen dat haar partners zich volledig kunnen richten op de behandeling van hun patiënten en bewegen van hun cliënten.

Visie

De visie van Fys’Optima is samenwerken, schaalvoordeel, kennisdelen en het aanbieden van producten en diensten die leiden tot continuïteit in praktijkvoering.