Medische trainingstherapie – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Medische trainingstherapie

Binnen PMC Zuid West Nederland is er een mogelijkheid om te werken aan uw conditie, uw herstel of preventief d.w.z. aan het voorkomen van klachten. Dit kan zowel op de locatie in Roosendaal als in Bergen op Zoom. U traint met de nieuwste geavanceerde Technogym apparatuur waarbij u gebruik maakt van een specifieke PMC Zuid West Nederland app (gratis te downloaden in de App Store of in Google Play).

Individueel of in groepsverband?

Er kan bij het PMC Zuid West Nederland individueel en in groepsverband getraind worden. Mocht u individueel komen trainen dan zal uw fysiotherapeut na een intake een op maat gemaakt trainingsschema opstellen. Als u in groepsverband komt trainen, traint u samen met andere personen gericht op uw specifieke doelgroep. De begeleidende fysiotherapeut zal elke week een afwisselend trainingsprogramma met de groep uitvoeren.

Indien u individueel traint, is er altijd een fysiotherapeut beschikbaar om u te begeleiden tijdens uw training. Schroom niet om begeleiding te vragen of om vragen te stellen omtrent uw klacht en/of trainingsschema. Let er wel op dat u geen 1 op 1 begeleiding krijgt!

Kosten

U kunt bij ons trainen via de vergoeding voor fysiotherapie uit uw aanvullende verzekering. Daarnaast kunt u een abonnement afsluiten om te komen trainen bij ons. Kijk voor de prijzen van onze abonnementen op de pagina tarieven.