Online afspraak maken – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Online afspraak maken

U kunt online een intake afspraak inplannen bij één van onze fysiotherapeuten. Aan de hand van uw klacht kunt u selecteren bij welke therapeut u het beste terecht kunt. Uw afspraak is definitief als u van het secretariaat een bevestiging per mail van de gereserveerde afspraak ontvangt. Klik op onderstaande button voor het maken van een intake afspraak.

 

Via uw persoonlijke patiëntenportaal kunt u in het gewenste behandeltraject een vervolgafspraak inplannen’. De afspraak komt automatisch in de agenda van uw behandelend therapeut te staan. Klik op onderstaande button voor het maken van een vervolgafspraak.

 

Indien gewenst kunt u via uw persoonlijk patiëntenportaal direct uw afspraak wijzigen en opnieuw inplannen in de agenda van uw behandelend therapeut. Daarnaast is het via uw patiëntenportaal ook mogelijk om uw afspraak te annuleren. Klik op onderstaande button om een afspraak te wijzigen.

Helaas is onderstaande button momenteel buiten gebruik. We hopen dat dit probleem snel opgelost wordt zodat u zelf uw afspraak via het patiëntenportaal kunt wijzigen.