verscherpte maatregelingen per 6 november

Nu het aantal coronabesmettingen weer flink toeneemt heeft het kabinet dinsdagavond 3 november jl. verscherpte maatregelen aangekondigd om verspreiding van het virus terug te dringen.

Wat betekent dit voor uw bezoek aan PMC Zuid West Nederland?

 

Mondkapje

Vanaf 6 november is het bij betreding van het pand van PMC Zuid West Nederland op zowel de locatie in Roosendaal als in Bergen op Zoom, verplicht dat u een mondkapje draagt. Dit mondkapje draagt u gedurende uw gehele bezoek aan ons centrum, dat wil zeggen ook tijdens de behandeling. U beschermt hiermee u zelf en onze medewerkers.

 

Moet ik een mondkapje dragen tijdens het trainen in de oefenzaal?

Als u traint in de oefenzaal hoeft u tijdens het trainen geen mondkapje te dragen. U dient wel een mondkapje te dragen bij binnenkomst in het pand. Het mondkapje draagt u totdat u de oefenzaal betreedt. U kunt uw mondkapje afzetten zodra u start met de uitvoer van uw oefenschema. Bent u klaar met trainen, zet u het mondkapje weer op totdat u het pand verlaat.

Bij uw begeleiding in de oefenzaal of tijdens de groepslessen zullen onze medewerkers geen mondkapje dragen omdat hierbij de 1,5 meter gewaarborgd kan blijven.

 

Waarom dragen de secretaresses geen mondkapje?

Onze secretaresses zitten continue op dezelfde plaats en zijn veelvuldig in de weer met het beantwoorden van telefoontjes. Staan ze u te woord aan de balie, worden zij en u beschermd door een coronascherm welke boven de balie hangt. Zodra zij zich begeven buiten de secretariële ruimte, dragen zij wel een mondkapje.

 

1,5 meter afstand
We willen u er op attenderen dat als basisregel geldt om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden van elkaar binnen ons centrum. Daarnaast is het een dringend verzoek om zoveel mogelijk alleen naar ons centrum toe te komen.

 

QR code

Omdat wij een ParaMedisch Centrum zijn, is het voor uw bezoek niet noodzakelijk om uw QR code te scannen bij binnenkomst. Dit geldt zowel voor een individuele behandeling als voor het trainen in de oefenzaal.

 

Bovenstaande maatregelingen worden gehanteerd tot nadere berichtgeving.  Als algemene regelgeving blijft gelden, mocht u COVID-19 gerelateerde klachten hebben, dient u uw behandeling te annuleren en blijft u thuis.

 Wij hopen op uw begrip. De kwaliteit van onze zorg zal door het dragen van de mondkapjes niet veranderen.

 

Tot slot

Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met het secretariaat van PMC Zuid West Nederland via 088-7067960 of per mail info@pmc-zuidwestnederland.nl

Wij verwelkomen u graag op één van onze locaties.

 

Team PMC Zuid West Nederland

 

 

 

Publicatiedatum: 04-11-2021


Terug naar overzicht