Trainingszalen PMC Zuid West Nederland gaan open per 1 juli a.s.

Gisteren is er goed nieuws gekomen voor iedereen die individueel of in groepsverband traint binnen het PMC. De trainingszalen op beide locaties mogen per 1 juli a.s. weer open voor ‘vrij trainen’! Voorlopig is dit vanuit het RIVM en de overheid nog een maatregel ‘onder voorbehoud’. De versoepeling van deze regel zal doorgaan als het ‘ook echt kan’, aldus het Outbreak Management Team. Eind juni komt hierover het definitieve advies.

Wij zijn zeer blij dat dit perspectief biedt zodat we u per 1 juli weer kunnen verwelkomen in onze trainingszalen.

Om u in een veilige setting te kunnen ontvangen, zullen er naast de hygiëne maatregelen, ook organisatorisch een aantal wijzigingen plaatsvinden. Dit betekent dat er per uur een maximum aantal trainende bezoekers wordt toegelaten. Na de definitieve ‘go’ vanuit het RIVM en de overheid zullen we u hierover nader informeren.

Alle maandabonnementen met automatische incasso’s zijn voorlopig stopgezet. Indien we gaan starten, zullen deze vanaf 1 juli weer geactiveerd worden. De afgesloten jaarabonnementen zullen met 4 maanden verlengd worden. Dit is een compensatie doordat u gedurende de periode 16 maart tot 1 juli hiervan geen gebruik heeft kunnen maken. De aangeschafte 12-rittenkaarten blijven geheel 2020 geldig.

Vanaf 4 mei zijn we gestart met het hervatten van onze zorg met betrekking tot behandeling, begeleiding en advies. We kijken er nu naar uit u ook weer te mogen ontvangen in de trainingszalen.

We hopen dat u de afgelopen periode goed bent doorgekomen. Het actief kunnen werken aan uw eigen fitheid zal weer bijdragen aan het op peil houden van uw eigen gezondheid!

Team PMC Zuid West Nederland

Publicatiedatum: 28-05-2020


« Terug naar het overzicht