Heropening trainingsaccommodatie per 1 juli a.s.

Onze trainingszalen zijn klaar om open te gaan!

Per 1 juli a.s. zullen onze trainingszalen weer open gaan voor zowel het individueel trainen als de groepstrainingen.

Het is belangrijk dat u in veilige omstandigheden kunt trainen en bewegen om te werken aan uw gezondheid in de 1,5 meter samenleving.  Hiervoor hebben we een aantal maatregelingen opgesteld waarvan u op de hoogte dient te zijn voordat u start met uw training.

Trainen op reservering

We willen ervoor zorgen dat u als sporter tijdens het trainen de 1,5 meter ruimte kunt behouden. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een maximum van 10 trainende sporters per uur toe te laten. Wij behouden hierbij nog ruimte voor de behandelend fysiotherapeut om zijn of haar patiënt te begeleiden in de oefenzaal. Dit betekent dat u alleen kunt komen trainen op reservering op het afgesproken tijdstip. U kunt uw training reserveren via de PMC Zuid West Nederland App. Mocht reserveren via de App niet mogelijk zijn, kunt u dit telefonisch (088-7067960) of per mail (info@pmc-zuidwestnederland.nl) doen via het secretariaat. Indien u reserveert per mail, ontvangt u een bevestigingsmail van het secretariaat waarna uw boeking definitief is.

U kunt per persoon maximaal één week vooraf uw training reserveren. U kunt meerdere trainingen per week op verschillende dagen en tijden reserveren.

Het reserveringssysteem staat open vanaf 24 juni.

U kunt alleen persoonlijk reserveren en niet voor andere personen. Dit in verband met een toe te passen triage op eventueel aanwezige gezondheidsklachten.

U kunt maximaal één uur per dag komen trainen met een vooraf bepaalde begin-en eindtijd.  Zorg ervoor dat u niet eerder dan de afgesproken starttijd het PMC betreedt en sporters dienen na afloop direct te vertrekken bij het PMC zodat iemand anders weer kan sporten.

Triage

Bij binnenkomst stelt de zaalbegeleider een aantal vragen aan u als sporter, de zogenoemde triage of gezondheidscheck. Hierin vragen we u of u de afgelopen dagen last heeft gehad van ziekteverschijnselen als (neus)verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn of koorts.

U mag de oefenzalen pas betreden nadat u zich heeft gemeld bij de zaalbegeleider aan de balie voor de uit te voeren gezondheidscheck.

Hygiënemaatregelen

Bij binnenkomst in het PMC bent u verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/ zeep. U vindt de dispensers bij de ingangen van het PMC en op de desinfectiezuil welke aanwezig is in beide oefenzalen.

Tijdens het sporten is het verplicht een eigen handdoek (het liefst één grote of twee kleine)  mee te nemen en hiervan gebruik te maken.

Reinig en desinfecteer de apparatuur wanneer u klaar bent met de oefening. De desinfecteermiddelen vindt u op de daarvoor bestemde desinfectiezuil.

1,5 meter afstand

Houdt minimaal 1,5 meter afstand met andere sporters en met onze zaalbegeleiders. We hebben er bewust voor gekozen om geen apparatuur uit te schakelen of een apparaat te markeren met afzetlint. U kunt dus gebruik maken van alle beschikbare apparatuur. Er wordt  een beroep op u gedaan om te zorgen dat u zelf 1,5 meter afstand bewaart tot uw medesporter. De zaalbegeleider zal hierop toezien. Houdt ook bij het betreden en verlaten van het PMC voldoende afstand tot andere sporters.

Fysiek contact is te allen tijde verboden.

Kleedkamers

Het is niet mogelijk gebruik te maken van onze kleedkamers en douches. U wordt verzocht zoveel mogelijk omgekleed naar het PMC te komen. Indien noodzakelijk, kunt u wel gebruik maken van de toiletten, de lockers en kapstok.

Water/sportdrank

U kunt zelf een bidon met water/ sportdrank meenemen en die tijdens de training nuttigen.

Ventilatie

Het ventilatiesysteem in de trainingszalen zal op een hoge stand worden gezet. Daarnaast zal, indien dit mogelijk is, de trainingsruimte geventileerd worden met verse buitenlucht.

Tot slot

We verwelkomen u vanaf 1 juli graag weer in onze trainingsaccommodatie. We hopen met deze maatregelingen een veilige setting te creëren voor zowel u als sporter als voor onze medewerkers. We rekenen op uw begrip!

We gaan ervan uit dat betreffende maatregelingen tijdelijk zijn. Zodra de maatregelingen versoepeld kunnen worden, stellen we u hiervan op de hoogte.

Voor nu veel trainingsplezier en tot snel!

 

Team PMC Zuid West Nederland

 

 

Publicatiedatum: 18-06-2020


« Terug naar het overzicht