Dragen van mondkapje verplicht binnen PMC

Naar aanleiding van de landelijke strengere maatregelen ten aanzien van het gebruik van mondkapjes, hebben wij als PMC Zuid West Nederland besloten om met ingang van 2 oktober het dragen van mondkapjes verplicht te stellen voor zowel de behandelaar als de patiënt. We hanteren deze regelgeving naar aanleiding van het advies door onze beroepsgroep.

Wat betekent dit voor u?
Bij betreding van het pand van PMC Zuid West Nederland op zowel de locatie in Roosendaal als in Bergen op Zoom, is het verplicht dat u een mondkapje draagt. Dit mondkapje draagt u gedurende uw gehele bezoek aan ons centrum, dat wil zeggen ook tijdens de behandeling. U beschermt hiermee u zelf en onze medewerkers.
Bent u uw mondkapje vergeten? Tegen betaling kunt u een mondkapje aanschaffen bij het secretariaat.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens het sporten in de oefenzaal?
Als u traint in de oefenzaal hoeft u tijdens het trainen geen mondkapje te dragen. U dient wel een mondkapje te dragen bij binnenkomst in het pand. Het mondkapje draagt u totdat u de oefenzaal betreedt. U kunt uw mondkapje afzetten zodra u start met de uitvoer van uw oefenschema. Bent u klaar met sporten, zet u het mondkapje weer op totdat u het pand verlaat.

Waarom dragen de secretaresses geen mondkapje?
Onze secretaresses zitten continue op dezelfde plaats en zijn veelvuldig in de weer met het beantwoorden van telefoontjes. Staan ze u te woord aan de balie, worden zij en u beschermd door een coronascherm welke boven de balie hangt. Zodra zij zich begeven buiten de secretariële ruimte, dragen zij wel een mondkapje.

Bovenstaande maatregelingen worden gehanteerd tot nadere berichtgeving.
Als algemene regelgeving blijft gelden, mocht u COVID-19 gerelateerde klachten hebben, dient u uw behandeling (indien mogelijk) 24 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren.

Wij hopen op uw begrip. De kwaliteit van onze zorg zal door het dragen van de mondkapjes niet veranderen.

Tot slot
Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met het secretariaat van PMC Zuid West Nederland via 088-7067960 of per mail info@pmc-zuidwestnederland.nl

Wij verwelkomen u graag op één van onze locaties.

Team PMC Zuid West Nederland

Publicatiedatum: 02-10-2020


« Terug naar het overzicht