Wouter van de Graaf

Functie: Fysiotherapeut

E-mailadres: w.vandegraaf@bravis.nl

BIG nummer: 19912973804

Hallo, mijn naam is Wouter van de Graaf en ik ben sinds 2019 werkzaam binnen het PMC locatie Roosendaal. Ik werk hier op de maandag- en donderdagmiddag. Op de overige dagen en uren werk ik als klinisch fysiotherapeut in het Bravis ziekenhuis. Hier werk ik veelal op de afdeling Cardiologie, Interne geneeskunde en de Intensive Care/Hartbewaking. Daarnaast ben ik werkzaam in de poliklinische hart- en longrevalidatie.

Binnen het PMC behandel ik patiënten met Claudicatio Intermittens oftewel etalagebenen. Een aandoening als gevolg van slagaderverkalking in de slagaders van het been. Hierbij is looptraining in combinatie met leefstijl coaching een zeer effectieve behandeling. U zult mij dan ook veelal in onze oefenzaal bij de loopbanden zien staan.

Daarnaast ben ik kartrekker bij het Chronisch ZorgNet. Dit is een landelijk netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen (NCD’s). Denk hierbij aan etalagebenen, COPD, astma en hartaandoeningen.

Buiten het werk om sport ik graag (korfbal), kijk ik graag een goede film of ga wat leuks doen met vrienden/familie.

Terug naar overzicht