Wouter Van de Graaf – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Wouter Van de Graaf

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag
E-mailadres:
w.vandegraaf@bravis.nl
BIG-nummer:
19912973804

Hallo, mijn naam is Wouter Van de Graaf en ik ben sinds 2019 werkzaam binnen het PMC locatie Roosendaal. Ik werk hier op de maandag- en donderdagmiddag. Op de overige dagen en uren werk ik als klinisch fysiotherapeut in het Bravis ziekenhuis. Hier werk ik veelal op de afdeling Cardiologie, Interne geneeskunde en de Intensive Care/Hartbewaking. Daarnaast ben ik werkzaam in de poliklinische hart- en longrevalidatie.

Binnen het PMC behandel ik patiënten met Claudicatio Intermittens oftewel etalagebenen. Een aandoening als gevolg van slagaderverkalking in de slagaders van het been. Hierbij is looptraining in combinatie met leefstijl coaching een zeer effectieve behandeling. U zult mij dan ook veelal in onze oefenzaal bij de loopbanden zien staan.

Daarnaast ben ik regiovertegenwoordiger bij het Chronisch ZorgNet. Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners (fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

Buiten het werk om sport ik graag (korfbal), kijk ik graag een goede film of ga wat leuks doen met vrienden/familie.

Terug naar overzicht