Wendy Huurman-Verdult – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Wendy Huurman-Verdult

Kinderfysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
09060027804

Ik ben Wendy en sinds 2005 werkzaam als kinderfysiotherapeute. In 2010 ben ik in deze functie het PMC team komen versterken.

Kinderfysiotherapie vind ik een prachtig en dynamisch vak. Er is een grote verscheidenheid aan hulpvragen: van niet leesbaar schrijven tot een voorkeurshouding en van concentratieproblemen tot pijnklachten bij het sporten. Je bent er niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouders en de omgeving. Ik vind het een uitdaging om steeds de juiste ingang bij een kind te vinden zodat hij of zij zich verder kan ontwikkelen en de omgeving de handvaten/inzichten te geven om dit proces te optimaliseren.

In mijn “vrije” tijd geniet ik van en met mijn gezin. Maar ook quality time met vrienden en familie vind ik erg belangrijk.

Heeft u of uw kind een vraag over de motorische ontwikkeling, de leesbaarheid van het schrift, problemen m.b.t. concentratie, het looppatroon, klachten tijdens bewegen, neem dan gerust contact op zodat we samen kunnen kijken of er vanuit de motoriek een ingang is die uw kind en u kan helpen.

Misschien tot ziens bij het PMC.

Terug naar overzicht