Rob Epping – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Rob Epping

Manueel therapeut, Extended scope specialist en Echografist
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
69055595804

Vanaf 2000 ben ik onderdeel van het PMC team. Ik heb fysiotherapie en manueel therapie gestudeerd met uiteindelijk een Master of Science diploma via de Vrije Universiteit van Brussel in 2014. Mijn thesis werd gepubliceerd in een internationaal peer reviewed tijdschrift. De eerste ultrageluid ervaring deed ik op in 2009 waarna ik door toenemende interesse en overtuiging van de mogelijkheden van echografie verschillende intermediate cursussen heb gevolgd en sinds 2 jaar ook als docent werk.  Ik heb een brede interesse in de toepassing van ultrageluid op het gebied van diagnostiek en echogeleide procedures.

Voor het PMC werk ik als manueel therapeut, extended scope specialist en echografist, maar ook in de tweede lijn werk ik samen met de orthopedisch chirurg en de revalidatie arts van het Bravis ziekenhuis. Deze samenwerking bestaat uit het verrichten van diagnostische echo onderzoeken en ondersteunen van echo geleide procedures. Daarnaast ben ik onderdeel van het multidisciplinair team van het hoofdpijncentrum van het Bravis ziekenhuis. Tevens ben ik als deelnemer aan het bestuur betrokken bij een regionaal netwerk voor echografisten. In de nabije toekomst hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van anderhalve lijns zorg.

Samenwerken en elkaar ondersteunen voor een optimaal resultaat en hoge patiënt-tevredenheid zijn kernbegrippen voor mij.

Als ik niet bezig ben met mijn werk, besteed ik mijn tijd graag aan hardlopen, pianospelen en aan uitjes met mijn gezin.

Terug naar overzicht