Rob de Graaf – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Rob de Graaf

Bedrijfsfysiotherapeut, Teamleider
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
19041970404

Ik ben Rob de Graaf en sinds 1993 werkzaam bij het Paramedisch Centrum. Mijn laatste stage tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik doorlopen bij het PMC. Na het afronden van de opleiding ben ik direct hier gaan werken.

Na mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut ben ik me eerst gaan specialiseren tot arbeidsfysiotherapeut en later tot bedrijfsfysiotherapeut. Ik werk hierdoor veel samen met bedrijven door het uitvoeren van opdrachten bij medewerkers van en bij bedrijven. De bedrijfsfysiotherapeut onderscheidt zich door te kijken welke relatie er is tussen de optredende lichamelijke klachten en de werkgerelateerde factoren. Hierbij proberen we te zoeken naar een passende oplossing welke gericht kan zijn op het aanpassen van de werkplek, het trainen van een goede manier van werken of de interventie kan gericht zijn op het oplossen van de lichamelijke klacht of beperking.

Naast mijn werkzaamheden als (bedrijfs)fysiotherapeut ben ik sinds 2012 tevens werkzaam als teamleider. Sinds 2012 is het PMC een zelfstandige BV van het Bravis ziekenhuis. De organisatiestructuur is hierdoor veranderd waardoor ik samen met de directeur van het Paramedisch Centrum verantwoordelijk ben voor het management. In 2015 heb ik de opleiding zorgmanagement afgerond. De combinatie van beide functies zorgt voor veel dynamiek en uitdaging in mijn werkzaamheden.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, reis ik graag, hou van koken en lekker eten en ben ik graag in voor een feestje.

Tot ziens bij het PMC!

Terug naar overzicht