Peter van Groesen – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Peter van Groesen

Oncologie fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
BIG-nummer:
49917130404

Mijn naam is Peter van Groesen, sinds mei 2024 ben ik in dienst bij PMC Zuid West Nederland. Ik ben geboren in Breda en woon met mijn vrouw en dochter in Prinsenbeek. In mijn vrije tijd rijd ik graag een mooie ronde op de racefiets met wat vrienden of ga ik zelf een stuk hardlopen, maar het meest geniet ik van mijn gezinnetje!

Ik ben sinds 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut en door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), dry needling en in 2021 heb ik mijn masteropleiding oncologiefysiotherapie afgerond.

Ik ben aangesloten bij het Fysiotherapie Netwerk Oncologie (FyNeOn), hier wissel ik ervaringen en kennis uit met andere oncologiefysiotherapeuten en volgen we regelmatig scholingen om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in het vak.

Als oncologiefysiotherapeut kan ik u in iedere fase van de ziekte ondersteunen. Per fase bekijken we samen welke gezondheidsproblemen u ervaart en welke doelen daar bij passen. Hierbij houd ik rekening met bijwerkingen van de toegediende chemokuur, immunotherapie, operatie of radiotherapie.

Terug naar overzicht