Peter Reijnaars – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Peter Reijnaars

Directeur
Beschikbare dagen:
  • Woensdag
  • Donderdag
E-mailadres:
p.reijnaars@bravis.nl

Met veel plezier en enthousiasme bekleed ik vanaf 2012 de functie van directeur voor PMC Zuid West Nederland. Sinds 2012 is het PMC Zuid West Nederland een zelfstandige BV van het Bravis ziekenhuis. Samen met teamleider Rob de Graaf ben ik verantwoordelijk voor het management van de praktijk.

Na mijn opleiding ergotherapie op de hogeschool Zuyd ben ik in 1983 gaan werken in de revalidatie. Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar werkzaam binnen de ziekenhuissetting, eerst als leidinggevende en later als zorgmanager revalidatie. Hier geef ik leiding aan een grote zorgeenheid waarin veel betrokken disciplines intensief samenwerken voor de poliklinische revalidatiezorg en voor de klinische paramedische zorg, op de beide ziekenhuis locaties en de mytylschool Roosendaal. Met het PMC werken we intensief samen met de paramedici en medisch specialisten van het Bravis ziekenhuis.

Onze missie is dat PMC Zuid West Nederland een professionele organisatie is waarin alle medewerkers de juiste kennis en vaardigheden hebben, waar met plezier gewerkt wordt, waar we ons klantgericht opstellen, ambitieus en ondernemend zijn en oog hebben voor verbetermogelijkheden en samenwerkingsverbanden.
Gastvrijheid staat voor ons hoog in het vaandel, ik hoop dat u dat ook zo ervaart.

Terug naar overzicht