Lennard van der Heiden

Functie: Fysiotherapeut

E-mailadres: l.vanderheiden@pmc-zuidwestnederland.nl

BIG nummer: 99917148404

Mijn naam is Lennard van der Heiden en per 1 mei 2019 verbonden aan PMC Zuid West Nederland. Hierbij ben ik op maandag en donderdag werkzaam op de locatie in Bergen op Zoom en op woensdag en vrijdag ben ik werkzaam op de locatie in Roosendaal.

Sinds ik afgestudeerd ben in 2013 heb ik mijzelf verder ontwikkeld binnen de orthopedische revalidatie waarbij ik ervaring opgedaan heb bij patiënten met knie- en heupklachten, enkelklachten, schouderklachten, voorste kruisband operaties en patiënten met prothesiologie (nieuwe heup, nieuwe knie, nieuwe schouder). Ook voor het verbeteren van een stuk conditie en spierkracht kan je bij mij terecht.

Ik vind het leuk om samen met de patiënt tot een goed plan te komen om klachtenvrij te worden. Hierbij horen de hands-on behandelingen, maar ook zeker de actieve aanpak vind ik erg belangrijk.

Naast dat ik met veel plezier aan het werk ben binnen PMC ben ik zelf actief in het hardlopen, vind ik het leuk mijzelf in te kunnen zetten voor het goede doel en drink ik graag een borrel of ga ik een hapje eten met vrienden.

 

Terug naar overzicht