Gert-Jan Geuze – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Gert-Jan Geuze

Manueel therapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
BIG-nummer:
59042432104

Ik ben geboren en getogen in Tholen, maar woon tegenwoordig in het mooie Brabantse Nieuw-Vossemeer. In 1989 ben ik de opleiding fysiotherapie gestart in Breda bij destijds nog de Hogeschool West-Brabant, alwaar ik onze huidige teamleider Rob de Graaf trof als klasgenoot. In 1993 ben ik afgestudeerd. Na een vervulde militaire dienst als fysiotherapeut heb ik op verschillende plekken gewerkt en na mijn voltooide opleiding tot manueel therapeut in 2010 neergestreken bij wat nu PMC Zuid West Nederland heet.

Naast wervelkolomgerelateerde klachten en de elleboog is chronische pijn (en als onderdeel daarvan TENS-instructie) één van mijn aandachtsgebieden.

Samen met mijn vrouw maak ik graag lange wandelingen en zorgen we voor onze 2 poezenkinders. We mogen ook graag een potje badmintonnen, bowlen of poolen en, als ik niet zelf lekker in de potten en pannen sta te roeren in de keuken, ergens een hapje eten. Daarnaast ben ik ieder jaar te vinden op Paaspop en Pukkelpop, samen met mijn grote broer.

Als ik u niet zie, neem ik aan dat het goed met u goed gaat, maar als uw bewegingsapparaat protesteert, kijken we hier samen hoe we u weer de goede kant van het herstel op kunnen krijgen.

Terug naar overzicht