Angelique de Jong – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Angelique de Jong

Bekkenfysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
BIG-nummer:
59033675104

Ik ben Angelique de Jong en ben sinds 1988 werkzaam in het Paramedisch Centrum. Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie ben ik meteen gaan werken in het PMC. Al snel ben ik me gaan specialiseren tot bekkenfysiotherapeut, een stukje van de fysiotherapie waar mijn hart ligt.

Binnen de bekkenfysiotherapie zie ik patiënten met (pijn)klachten in het bekkengebied en bekkenbodemklachten. Mensen kunnen o.a. bij mij terecht met klachten van urineverlies, ontlastingsverlies, verzakkingsklachten, pijnklachten met gemeenschap, vaginisme, erectiestoornissen, mictieklachten, ontlastingsproblematiek, buikpijnklachten en bekkenpijnklachten (evt. rondom zwangerschap). Ik werk veel samen met de gynaecologen, urologen, chirurgen, seksuoloog en de verloskundigen. Ook via de huisarts kunt u bij mij terecht.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, rij ik graag op mijn motor en ben ik vaak creatief bezig met schilderen en edelsmeden. Ook ben ik een liefhebber van stedentrips en maak ik graag een lange wandeling op het strand met onze hond.

Graag tot ziens op het PMC!

Terug naar overzicht