PMC verwelkomt medewerkers Fysio-Logisch – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Terug naar overzicht

PMC verwelkomt medewerkers Fysio-Logisch

Fysiotherapie praktijk Fysio-Logisch in Bergen op Zoom stopt op 1 januari 2024 en twee medewerkers, Esther Greveling (praktijkeigenaar) en Wim Douw (manueel therapeut), sluiten zich aan bij PMC Zuid West Nederland.

De samenwerking brengt de rijke kennis en ervaring van Esther Greveling en Wim Douw samen met de specialistische expertise van PMC Zuid West Nederland. Door de toevoeging van de Fysio-Logisch medewerkers kan PMC Zuid West Nederland het aanbod van specialistische fysiotherapeutische zorg op de locatie in Bergen op Zoom uitbreiden. Samen bundelen we de krachten om een uitgebreid scala aan diensten aan te bieden waarbij gebruik gemaakt kan worden van moderne trainingsfaciliteiten. Het partnerschap streeft naar hoogwaardige en persoonlijke zorg, waarbij de warme benadering van Fysio-Logisch behouden blijft.

Patiënten van Fysio-Logisch worden verwelkomd op de locatie van PMC Zuid West Nederland aan Boerhaaveplein 3 in Bergen op Zoom, gelegen in het Bravis Zorgcentrum, tegenover de hoofdingang van het Bravis ziekenhuis.

Het maken van een afspraak kan via 088-7067960 of per mail via info@pmc-zuidwestnederland.nl

Publicatiedatum: 14-12-2023