Opening trainingsaccommodatie per 19 mei

Wij zijn blij u te kunnen melden dat vanaf woensdag 19 mei a.s. onze trainingsaccommodatie op onze locaties in Roosendaal en Bergen op Zoom voor vrij trainen weer geopend zijn!

Individueel trainen is vanaf 19 mei weer mogelijk. De groepstrainingen zijn helaas nog niet toegestaan.

Trainen op reservering

Het individueel trainen vindt plaats op reservering.  Om uw training te reserveren kunt u gebruik maken van de PMC Zuid West Nederland App. Deze is gratis te downloaden in de App Store of in Google Play.

We willen ervoor zorgen dat u als sporter tijdens het trainen de 1,5 meter ruimte kunt behouden. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een maximum van 10 trainende sporters per uur toe te laten. Wij behouden hierbij nog ruimte voor de behandelend fysiotherapeut om zijn of haar patiënt te begeleiden in de oefenzaal. Dit betekent dat u alleen kunt komen trainen op reservering op het afgesproken tijdstip. Mocht reserveren via de PMC Zuid West Nederland App niet mogelijk zijn, kunt u dit telefonisch (088-7067960) of per mail (info@pmc-zuidwestnederland.nl) doen via het secretariaat. Indien u reserveert per mail, ontvangt u een bevestigingsmail van het secretariaat waarna uw boeking definitief is.

U kunt per persoon maximaal één week vooraf uw training reserveren. U kunt meerdere trainingen per week op verschillende dagen en tijden reserveren. Het reserveringssysteem is weer geopend.

U kunt alleen persoonlijk reserveren en niet voor andere personen. Dit in verband met een toe te passen triage op eventueel aanwezige gezondheidsklachten.

U kunt maximaal één uur per dag komen trainen met een vooraf bepaalde begin-en eindtijd. Zorg ervoor dat u niet eerder dan de afgesproken starttijd het PMC betreedt en sporters dienen na afloop direct te vertrekken bij het PMC zodat iemand anders weer kan sporten.

Kleedkamers

Het is niet mogelijk gebruik te maken van onze kleedkamers en douches. U wordt verzocht zoveel mogelijk omgekleed naar het PMC te komen. Indien noodzakelijk, kunt u wel gebruik maken van de toiletten, de lockers en kapstok.

Mondkapje

Binnen moet iedereen een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Abonnementen

De maandabonnementen met automatische incasso’s zullen per 1 juni weer geactiveerd worden. Omdat u in de maand december 2020 helaas maar twee weken gebruik heeft kunnen maken van uw maandabonnement en die maand wel het volledige maandbedrag is afgeschreven, ontvangt u hiervoor compensatie in de maand mei. De afgesloten jaarabonnementen zullen met 5 maanden verlengd worden. Dit is een compensatie doordat u gedurende de periode 15 december 2020 tot 19 mei 2021 hiervan geen gebruik heeft kunnen maken. De aangeschafte 12-rittenkaarten blijven geheel 2021 geldig.

Volg onze social media en het menu ‘nieuws’ op de website voor de laatste informatie.

Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met het secretariaat van PMC Zuid West Nederland via 088-7067960 of per mail info@pmc-zuidwestnederland.nl

We wensen u alvast veel trainingsplezier en we kijken er naar uit om u weer te verwelkomen in onze trainingszalen!

Publicatiedatum: 18-05-2021


« Terug naar het overzicht