Melissa Breukel

Functie: Diëtist

E-mailadres: m.breukel@bravis.nl

Hallo! Ik ben Melissa Breukel en ben sinds februari 2019 werkzaam als diëtist in het PMC op locatie Roosendaal.

Mijn passie voor diëtetiek is gekomen doordat ik altijd wel bezig ben geweest met voeding. Dit varieert van thuis graag koken, optimaliseren van mijn voeding rondom danssport en fitness, tot ervaring in de horeca en een tijdje een gluten- en lactosevrij bakkerijtje te hebben gehad.
Verder vind ik het leuk om me te verdiepen in de diëtetiek omdat het ook een zeer interessant en breed vak is. Begin juni 2019 heb ik de post-HBO kinderdiëtetiek basis afgerond en ben ik verder lid van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Binnen het PMC behandel ik zeer diverse hulpvragen en/of klachten, zoals onder andere maag-darmklachten, Diabetes, COPD, ondervoeding en overgewicht. Ik vind het leuk om samen met de patiënt een passend voedingsadvies op te stellen om zijn of haar doel te bereiken.
Verder ben ik ook betrokken bij het OK!-project; dit is een multidisciplinair jaarprogramma waarbij we kinderen van 8-13 jaar helpen te streven naar een gezonde levenstijl /gezond gewicht.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met yoga, fitness, lezen van gezondheids-/voedingsboeken en wandel ik graag met mijn twee hondjes.

Graag tot ziens in het PMC!

 

Terug naar overzicht