Joy van Oosterbos

Functie: Huidtherapeut

E-mailadres: info@pmc-zuidwestnederland.nl

Mijn naam is Joy van Oosterbos- van der Eerden, ben geboren in Heerle en woon vanaf mijn 2 jaar in Roosendaal. Tijdens mijn studie voor Huid- en oedeemtherapeute op de Hogeschool van Utrecht, heb ik deze periode daar als student gewoond. In 2004 ben ik afgestudeerd en vanaf 2006 de praktijk Huidpunt gestart. De start was op diverse locaties waaronder het PMC. Vanaf 2010 is de praktijk gevestigd in het Poortgebouw van het Bravis ziekenhuis, locatie Roosendaal en ben ik op maandagochtend in het PMC te vinden.

Het vak Huidtherapie is erg divers. Op medisch gebied ben ik gespecialiseerd in de behandeling van oedeem, littekens, oncologische oedemen/probleem huiden bijvoorbeeld na bestraling en laserontharing bij sinus pilonidalis (haarnetcyste) of rondom de stoma. Het opmeten van therapeutisch elastische kousen (steunkousen) is een dagelijkse bezigheid. Daarnaast behandel ik acne en acnelittekens. Op cosmetisch gebied zijn de aandachtsgebieden: huidverjonging, huidverbetering, cellulitis en huidverslapping. Ook doe ik diverse laser en lichtbehandelingen om ongewenste beharing, pigmentvlekken, zonbeschadiging en bloedvaatjes zoals couperose te behandelen.

Naast mijn fantastische beroep ben ik moeder van 4 kinderen en een gezelligheidsdier. Een ‘working mom’ zoals ze dat noemen!

U kunt mij vinden in het PMC of in onze praktijk Huidpunt.

 

 

Terug naar overzicht