Femke Knoops

Functie: Podotherapeut

E-mailadres: info@pmc-zuidwestnederland.nl

Mijn naam is Femke Knoops. In 2020 ben ik afgestudeerd als podotherapeut en vrijwel meteen hierna ben ik gaan werken voor Mathijs Restiau. Tot september 2021  ben ik werkzaam geweest op onze andere locaties maar nog niet in het PMC. Sinds september 2021 ben ik wél aanwezig in het PMC op de dinsdagmiddag- en avond.

Voor mijn opleiding tot podotherapeut heb ik eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste en medisch pedicure gedaan. Dit was een gecombineerde opleiding en hier kwam ik er al snel achter dat ik het verhelpen van voetproblemen het leukste vond. Vandaar dat ik verder ben gaan studeren tot podotherapeut.
Het werk als podotherapeut is erg belangrijk omdat de voeten de basis van ons lichaam zijn. Vanuit bijv. een verkeerde voetstand kunnen veel verschillende klachten ontstaan. Doordat elk lichaam anders is, is ook elk onderzoek weer anders. Dit maakt het mijn werk erg afwisselend en vooral erg interessant.

Vanaf 2022 ga ik mij specialiseren als oefen- en beweegdeskundige zodat ik mensen nog beter van hun klachten af kan helpen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie leuke dingen doen. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool.

Graag tot ziens in het PMC!

Terug naar overzicht