Diana de Waal – PMC Zuid West Nederland – Roosendaal

PMC Zuid West Nederland

Een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd centraal!

Diana de Waal

Ademcoach
Beschikbare dagen:
  • Donderdag
E-mailadres:
info@anaid.nl

Mijn naam is Diana de Waal en ben vanaf 1996 werkzaam in mijn eigen praktijk. Per 1 september 2023 ben ik gestart als Ademcoach binnen het PMC.

Ik heb verschillende opleidingen achter de rug en één daarvan is de Ademtherapie. Heel blij dat ik binnen het PMC mijn werk/passie ook mag gaan laten zien.
Vele mensen ademen zonder dat ze zich hiervan bewust zijn. Dit kan op langere termijn vele verschillende klachten geven. Denk hierbij aan fysieke, mentale en emotionele klachten. Dit uit zich in o.a. spanning en stress, slaapproblemen, hyperventilatie, onzekerheid, rusteloosheid, energieproblemen, angststoornis. Bij lang aanhoudende klachten kom je vaak de bekende Burn-out tegen.

Samen gaan we aan de slag om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten zodat je meer vertrouwen krijg en steeds dieper, vanuit de onderbuik, in vrijheid kan ademen.
Resultaat:(zelf)vertrouwen, meer (levens)energie, betere focus en een vrij lichaam doordat de klachten verminderd zijn of zelfs zijn verdwenen.

Naast mijn werk geniet ik van het gezin, ik hou van reizen en kan me ook laten gaan in een klein of groot schilderij.

Graag tot ziens bij het PMC.

Terug naar overzicht