Informatie trainen oefenzaal

Allereerst wensen wij u een gelukkig nieuwjaar en vooral een gezond 2021. We hopen dat het goed met u gaat in deze periode, waarin wij de onzekerheid van COVID-19 en haar impact voelen.

De Coronamaatregelen hebben helaas ook invloed op onze bedrijfsvoering waardoor onze trainingszalen tot en met 19 januari a.s. gesloten zijn. We hopen dat de zalen zo spoedig mogelijk weer open mogen gaan zodat u terecht kan voor individueel en groepstrainingen. We wachten de nadere berichtgeving hierover met spanning af.

Omdat u vanaf 15 december 2020 en vooralsnog een deel van januari 2021 geen gebruik heeft kunnen maken van onze trainingsaccommodatie, zullen wij dit compenseren met uw abonnement. De automatische incasso’s van de maand december zullen wel afgeschreven worden maar voor de maand januari niet.  Mocht u vanaf 20 januari nog geen gebruik kunnen maken van uw abonnement, zullen de abonnementen voorlopig stopgezet worden. De jaarabonnementen worden vooralsnog met 1 maand verlengd.

Anders dan afgelopen jaren, zullen we dit jaar prijsverhogingen moeten toepassen op onze abonnementen per 1 januari 2021. De aangepaste prijzen vindt u terug op https://www.pmc-zuidwestnederland.nl/tarieven-en-contracten/.

Wij vragen uw begrip voor de genomen besluiten.

Volg onze social media en het menu ‘nieuws’ op de website voor de laatste informatie. We houden u op de hoogte!

Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met het secretariaat van PMC Zuid West Nederland via 088-7067960 of per mail info@pmc-zuidwestnederland.nl

We bedanken u voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar en wij hopen u ook in 2021 weer van dienst te mogen zijn.

 

Team PMC Zuid West Nederland

 

 

Publicatiedatum: 05-01-2021


« Terug naar het overzicht